Elektrikeren Bjergby

Elektrikeren Bjergby


Elektriker i Hjørring og Brønderslev


Gennemførte elinstallationer, kompetent rådgivning og faste aftaler. Det er filosofien bag Elektrikeren Bjergby som udfører solidt, nordjysk elektrikerhåndværk samt energioptimering af private boliger, industri- og erhvervsvirksomheder, offentlige institutioner samt bolig- og grundejerforeninger i Hjørring, Brønderslev og det meste af Nordjylland. Vores erfarne elektrikere hjælper med alt fra udskiftning af belysning i det private hjem til projektering af større fagentrepriser. Uanset opgavens omfang eller udfordringer, er du sikret et gennemført resultat, hvor der ikke gås på kompromis med kvalitet, funktionalitet eller din tilfredshed. Vores know-how og faglige stolthed er din garanti for veludført elektrikerarbejde, som forener kvalitet og økonomi.


Hos Elektrikeren Bjergby værdsætter vi god og ærlig kommunikation, så vi i samarbejde med kunden kan skabe de bedste forudsætninger for rådgivning og håndtering af opgaven. På den måde står vi rustet til at levere en løsning, hvor ønskerne og tankerne også afspejles i slutresultatet. Kontakt Elektrikeren Bjergby på tlf. 98 97 11 85 og få hjælp og rådgivning til udfordringer med elinstallationer og energioptimering.


Elektriker og energioptimering – vi udfører


·         El-installationer til privat og erhverv


·         Belysning (udskiftning, renovering, energioptimering)


·         Vedvarende energianlæg


·         Service og montering af ventilationsanlæg


·         Varme- og kølepumper


·         Tyverialarm og videoovervågning


·         Dørtelefoner / porttelefoner


·         IHC-installationer


Samt en lang række øvrige elinstallationer og energioptimeringsopgaver. Uanset dit behov for hjælp fra en elektriker nær Hjørring, Brønderslev eller omegn, så rykker vi hurtigt ud ved akutte tilfælde og anvender udelukkende kvalitetsprodukter, som vi kan stå 100 pct. inde for – også der hvor de ikke kan ses. Vi lever af tilfredse kunder og udfører altid opgaven, som vi ville have gjort i vores eget hjem – så I får lige præcis den service I fortjener og som vi forlanger.


Elektriker i Nordjylland – TEKNIQ garantiordning


Elektrikeren Bjergby er medlem TEKNIQs garantiordning, som er din garanti for kvalitetsarbejde udført i kvalitetsmaterialer. Vi sætter ikke kun en ære i at levere det bedst mulige stykke håndværk, men giver også en garanti på det. Som uddannet og branchegodkendt elektriker påtager vi os ansvaret, når vi renoverer, udskifter eller optimerer dine elinstallationer – til gavn for din ekstra tryghed.


Med base som elektriker i Hjørring og Brønderslev udfører vi også energi- og elinstallationer i andre nordjyske byer. Her i blandt Frederikshavn, Sæby, Jammerbugt samt langs den nordjyske vestkyst.


Elektrikeren Bjergby

Skagen landevej 96

9800 Hjørring

Tlf. 98 97 11 85

cc@elektrikerenbjergby.dk

   


Landsbyrådet Bjergby - Mygdal


Navnet er ”Landsbyrådet for Bjergby-Mygdal” og dets hjemsted er Bjergby og Mygdal sogne, Hjørring Kommune.


Landsbyrådet vælges blandt personer med tilknytning til foreninger og institutioner samt blandt enkeltpersoner med tilknytning til Bjergby og Mygdal sogne.
Landsbyrådet har til formål at:

- varetage lokalsamfundets behov for fælles repræsentation udadtil, herunder at være høringsorgan for de kommunale myndigheder


- skabe et forum for kontakt, koordination og samarbejde mellem lokalsamfundets foreninger, institutioner og virksomheder


- arbejde for gode rammer for lokalsamfundets liv og vækst

Kontakt Landsbyrådet

 

Du kan generelt kontakte Bjergby Mygdal Landsbyråd på:

 

info@bjergby-mygdal.dk

 

Eller email personligt til:

 

Formand for Landsbyrådet

Torben Christensen, Sakstrupvej 98, Bjergby

9897 1728  / 2013 2062, info@staldsakstrup.dk

 

Hjælp med informationstavle og oprettelse af begivenheder

Kim Nygaard Hansen - kn@bjergby-data.dk

 

Hjælp til hjemmesiden og sociale medier

Michael Andersen - ma@bjergby-data.dk