Tømrermester Per Moltsen

Tømrermester Per Moltsen

 

Tømrermester Per Moltsen. Tømrerfirma med mange års erfaring

Tømrerfirma Per Moltsen blev etableret i 1995 som et traditionelt tømrerfirma. Vi tilbyder alt indenfor tørmrer- og snedkerarbejde. For at leve op til tidens krav til energirenovering, blev vi i 2012 autoriseret papiruldsforhandler, gennem Papiruld Danmark. Dette har bevirket, at vi kan udføre de fleste isoleringsopgaver på et byggeteknisk højt niveau. I 2007 udvidede vi vores aktiviteter med en hegnsafdeling. Vi udfører alt inden for bl.a. landbrugshegn og sikringshegn. 

Vi er ialt 11 personer beskæftiget i firmaet, heraf 2 lærlinge.

 

Vi udfører alle opgaver indenfor nybyggeri, tilbygning samt renovering. Vi lægger stor vægt på, at det udførte arbejde er udført håndværksmæssigt korrekt og opfylder de gældende krav i byggelovgivningen.

Når der skal vælges nyt tag, er det vigtigt at vælge en tagløsning, der har en lang levetid og uden de store vedligeholdelsesomkostninger.Endvidere er det vigtigt at tage hensyn til husets æstetik, da taget er en stor del af husets udseende. Vi kan levere vinduer og døre i træ, træ/alu, mahogni, plast og alu. Alle modeller leveres færdigmalet med lavenergiruder og kan endvidere leveres i en energiklasse, der lever op til 2020 energikrav. På vores værksted producerer vi shelters efter kundens ønske. Samtidig er vi leveringsdygtige i grillhytter i mange forskellige mål og udformninger. I samarbejde med kunden finder vi frem til det rette materialevalg. Gennem årene har vi fået et bredt kendskab til renovering af kirker og klokkestabler. Arbejdet kræver kendskab til gamle håndværksmæssige traditioner. Vi gør en dyd ud af at gennemføre opgaverne under hensyntagen til, at bygningerne har en lang historie bag sig.

 

Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker mere information.

 

 

Landsbyrådet Bjergby - Mygdal


Navnet er ”Landsbyrådet for Bjergby-Mygdal” og dets hjemsted er Bjergby og Mygdal sogne, Hjørring Kommune.


Landsbyrådet vælges blandt personer med tilknytning til foreninger og institutioner samt blandt enkeltpersoner med tilknytning til Bjergby og Mygdal sogne.
Landsbyrådet har til formål at:

- varetage lokalsamfundets behov for fælles repræsentation udadtil, herunder at være høringsorgan for de kommunale myndigheder


- skabe et forum for kontakt, koordination og samarbejde mellem lokalsamfundets foreninger, institutioner og virksomheder


- arbejde for gode rammer for lokalsamfundets liv og vækst

Kontakt Landsbyrådet

 

Du kan generelt kontakte Bjergby Mygdal Landsbyråd på:

 

info@bjergby-mygdal.dk

 

Eller email personligt til:

 

Formand for Landsbyrådet

Torben Christensen, Sakstrupvej 98, Bjergby

9897 1728  / 2013 2062, info@staldsakstrup.dk

 

Hjælp med informationstavle og oprettelse af begivenheder

Kim Nygaard Hansen - kn@bjergby-data.dk

 

Hjælp til hjemmesiden og sociale medier

Michael Andersen - ma@bjergby-data.dk